InformatiiFast Track gratuit la Milano Bergamo pentru Constanta
Pasagerii Blue Air ce vor calatori pe noua ruta Milano Bergamo - Constanta in perioada mai - iunie 2015, vor beneficia de Fast Track gratuit in Aeroportul Milano Bergamo.
Fast Track este un serviciu ce va permite sa ajungeti mult mai repede la avion. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la intrarea Fast Track din aeroport, dupa ce ati incheiat formalitatile de check-in, sa scanati codul de bare de pe cartea de imbarcare si veti intra pe culoarul special Fast Track, cu acces rapid catre controlul de securitate.
Rezerva-ti acum biletele pe ruta Constanta - Milano Bergamo - Constanta la preturi incepand de la* 27,99 € pe www.bilete-la-avion.ro.

* pret pe segment zbor, taxe incluse, locuri limitate


Blue Air a lansat o noua ruta TORINO - BARI
Incepand din 1 mai, Blue Air deschide ruta Torino (Caselle) - Bari si retur!
Biletele sunt disponibile la preturi incepand de la* 42,90 euro.
Tariful include un snack pe timpul zborului si check-in gratuit.
Zborurile vor fi operate in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, pe toata perioada orarului de vara 2015.
Rezerva-ti biletul online pe www.bilete-la-avion.ro

* pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate

Blue Air introduce o noua ruta BACAU – CATANIA
Blue Air va ofera acum zboruri directe pe ruta Bacau - Catania si retur!
Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la* 32,90 euro.
Zborurile vor fi operate in fiecare zi de joi si sambata in perioada 20 iunie – 19 septembrie 2015.

Rezerva-ti biletul online pe www.bilete-la-avion.ro !

* pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate

Noua ruta TORINO – IBIZA - Blue Air
Incepand cu 4 iunie, Blue Air deschide ruta Torino (Caselle) - Ibiza si retur!
Biletele sunt disponibile la preturi incepand de la* 52,90 euro.
Zborurile vor fi operate in fiecare zi de joi si duminica pana la finalul lunii septembrie.
Mergeti in vacanta la Ibiza daca va doriti distractie non-stop, petreceri cu cei mai faimosi DJ, daca vreti sa practicati sporturi nautice, pentru relaxare si mult soare.

Rezerva-ti biletul online pe www.bilete-la-avion.ro !

* pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate


Zboruri zilnice Bucuresti – Milano Linate
Blue Air este singura companie romaneasca ce ofera in exclusivitate zboruri din Bucuresti direct in Milano (Linate), incepand din 12 decembrie 2014!
Alegeti sa zburati pe aceasta ruta premium catre Milano Linate, aeroport situat la numai 7 km de centrul orasului si obiectivele dumneavoastra vor fi mai usor de atins!
Domul, gradinile Orto sau faimoasele galerii Vittorio Emanuele sunt acum la cateva minute distanta.
Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la* 62,90 euro.
Zborurile vor fi zilnice pana in octombrie 2015.
Rezerva-ti biletul online pe www.bilete-la-avion.ro
* pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate


Acum ai CHECK-IN online gratuit si pentru Milano Linate
Incepand din 20 ianuarie 2015, regasitit disponibil sistemul gratuit de check-in online si pentru zborurile cu plecare din Milano Linate.
Serviciul il puteti folosi cu maxim 30 de zile inainte de data plecarii si pana la 4 ore inaintea orei de decolare.
La finalul procesului de check-in online trebuie sa tipariti cartea de imbarcare, cu care va veti prezenta la aeroport pentru imbarcare.
Masura a fost introdusa pentru a reduce timpii de asteptare in aeroport, iar persoanele care calatoresc doar cu bagaj de mana se vor prezenta cu cartea de imbarcare direct la poarta, cu 60 de minute inainte de decolare. Pasagerii cu bagaj de cala se vor prezenta cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.
Pentru a mentine calitatea si confortul zborului, din 1 februarie 2015 introducem taxa de check-in la aeroport, valabila pentru zborurile Milano Linate - Bucuresti. Calatorii care fac check-in in aeroport vor plati 5 euro in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin call-center, iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro.

Pasagerii care si-au cumparat bilete pe ruta Milano Linate - Bucuresti inainte de 20 ianuarie 2015 nu vor plati taxa de check-in in aeroport.

Destinatie noua BLUE AIR

Liverpool

Daca esti un fan al formatiei The Beatles, daca esti microbist si vrei sa vezi live un meci de fotbal din Premier League, sau daca vrei sa descoperi un oras plin de istorie, cultura si cladiri ce fac parte din Patrimoniului Mondial UNESCO, atunci poti calatori direct cu Blue Air din Bucuresti sau Bacau catre Liverpool.

Zborurile din Bucuresti vor fi operate incepand cu 15 decembrie 2014, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri. Zborurile din Bacau vor fi operate incepand cu 31 martie 2015, pe toata perioada orarului de vara 2015, in fiecare zi de marti si sambata.

Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la 32,90 euro/segment de zbor*, asa ca programeaza-ti calatoriile din timp!Rezerva biletul online pe www.bilete-la-avion.ro!Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta!*taxe incluse, locuri limitate

Zboara cu  Blue Air!

Cateva sfaturi pentru zborul cu avionul, inainte de a pleca de acasa
- pastreaza documentele de calatorie, aparatul foto si cartile/revistele in bagajul de mana;
- verifica de cateva ori, inainte de plecare, daca ai  documentul valabil pentru a calatori 
- retine ca majoritatea companiilor aeriene restrictioneaza cantitatea de lichide pe care poti sa o porti in geanta la 50ml;
- dupa ce ai ajuns la destinatia dorita incearca sa stai treaz cat mai mult timp – te va ajuta sa te obisnuiesti cu fusul orar local. 

Liverpool - Bacau, noua destinatie Blue Air
Un motiv in plus sa zambiti: orarul de vara Blue Air vine cu o noua ruta, Bacau – Liverpool!
Din 31 martie 2015, fanii formatiei Beatles sau microbistii dornici de vizionarea meciurilor din Premier League pot zbura direct din Bacau catre Liverpool pentru a se bucura de o vacanta unica.
Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la* 42,90 euro.
Zborurile vor fi operate pe toata perioada orarului de vara 2015, in fiecare zi de marti si sambata.

Rezerva biletul online pe www.bilete-la-avion.ro

* pret pe segment, taxe incluse, locuri limitate

Avionul cel mai sigur mijloc de transport

Transportul cu avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport. Iar pentru a intari acesta afirmatie iti vom expune mai multe motive pentru care prima optiune ar trebui sa fie avionul si de ce este irationala teama de a zbura!


1. Pilotii sunt invatati sa zboare inainte de a pune piciorul intr-o aeronava. Testele si antrenamentele sunt atat de riguroase incat putini sunt cei care reusesc sa treaca toate examenele pentru a fi considerati apti de a pilota o aeronava.


2. Oprirea unui motor nu inseamna nimic. Desi un motor a cedat aeronava va zbura pana la destinatie fara nici o problema. Mai mult de cat atat, chiar daca cedeaza toate motoarele, avioanele au 30 de minute la dispozitie pentru a « aluneca » prin aer pana la sol pentru a efectua o aterizare de urgenta.


3. Testele de siguranta la zbor  implica si asigurarea ca motoarele rezista la impactul cu pasarile in aer. Astfel sunt aruncati pui intregi in timpul testelor spre motor.


4. Proiectarea avioanelor implica resurse umane si financiare considerabile, in jur de 10 milioane de dolari pentru care asteptarile sunt: siguranta pasagerilor, eficienta si longevitatea aparatului. Desi preturile biletelor de avion sunt ridicate, acestea se compenseaza prin calitatea serviciilor oferite, timpul scurt de a ajunge la destinatie si siguranta pasagerilor.


5. Sistemele de siguranta. Toate avioanele au pe langa sistemul primar de siguranta, unul auxiliar si inca unul de urgenta. Deci nu ai de ce sa te ingrijorezi !


6. Aeronavele sunt construite sa zboare prin furtuni. Cu toate acestea este ilegal pentru piloti sa zboare la mai putin de 20 de mile de o furtuna, ca urmare acestia o ocolesc.


7. Combustibilul. Fiecare aeronava este alimentata pana la destinatie, deci nu va ramane fara combustibil pe durata zborului daca nu intampina probleme majore. De asemenea fiecare avion pe langa alimentarea standard are un plus de 10% pentru situatii neprevazute : ratarea aterizarii, aterizarea pe un alt aerport (decat cel din orarul de zbor), sau planarea in aer inaintea aterizarii.


8. Conditii de vizibilitate zero. Majoritatea avioanelor sunt dotate cu echipamente de aterizare performante ce permit aterizarea lor in conditii de vizibilitate zero. De asemenea pilotii au experimentat astfel de situatii inainte de a intra in sistemul comercial.


9. Bagajele. Au fost introduse razele X cu ajutorul carora se verifica bagajele si pasagerii. Regulamentul a fost inasprint ca urmarea a atacurilor din America. Deci nu conteaza ce zbor alegeti, fie el low-cost, exclusivist verificarile sunt aceleasi.


Fara coliziuni: Doua avioane nu se pot tampona prin eroare de pilotaj pentru ca, in afara faptului ca sunt orientate de la sol de controlori de trafic, aparatele de zbor detin sisteme de evitare a coliziunii care monitorizeaza si evita avioanele din vecinatatea navei.

Daca v-am convins ca zborul cu avionul este una din cele mai sigure si rapide solutii atunci va oferim si un pont: cele mai ieftine bilete de avion le puteti gasi pe www.bilete-la-avion.ro


Va dorim zbor placut !
 
Check-in online gratuit pentru MADRID
Incepand cu 12 august 2014, introducem sistemul gratuit de check-in online si pentru zborurile cu plecare din Madrid.
Serviciul va putea fi folosit cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si pana la 4 ore inainte de ora decolarii. La finalul procesului de check-in online trebuie sa tipariti cartea de imbarcare, cu care va veti prezenta la aeroport pentru imbarcare.
Astfel se reduce timpul de asteptare in aeroport, iar persoanele care calatoresc doar cu bagaj de mana se vor prezenta cu cartea de imbarcare direct la poarta, cu 60 de minute inainte de decolare. Pasagerii cu bagaj de cala se vor prezenta cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.
Pentru a mentine calitatea si confortul zborului, din 26 august 2014 introducem taxa de check-in la aeroport, valabila pentru plecarile din Madrid. Calatorii care fac check-in in aeroport vor plati 5 euro in momentul rezervarii, iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro.
Pasagerii care si-au cumparat bilete pe ruta Madrid - Bucuresti inainte de 12 august 2014 nu vor plati taxa de check-in in aeroport.

Blue Air redeschide ruta Bucuresti – Torino
Din 30 septembrie Blue Air redeschide ruta Bucuresti – Torino (Cuneo) si retur!
Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la 27.99 euro / segment de zbor*.
Cumpara bilete in perioada 28 iulie – 30 septembrie 2014 pentru aceasta noua destinatie si beneficiezi de un bagaj de cala gratuit! In plus, parcarea la Aeroportul Torino Cuneo este gratuita pentru calatorii pana in martie 2015.
Zborurile vor fi operate in fiecare zi de marti si sambata pe toata perioada orarului de vara si de iarna 2014 – 2015.

Grabeste-te si rezerva-ti biletele pe www.bilete-la-avion.ro !

* taxe incluse, locuri limitate

Blue Air
iti pune la dispozitie zborurile din orarul de iarna, la preturi exceptionale pentru toate destinatiile!
Acum iti poti planifica vacantele din perioada 26 octombrie 2014 – 28 martie 2015, pentru a beneficia de cele mai bune tarife. Poti cumpara bilete de avion la preturi incepand de la* 27,99 euro!
Grabeste-te si rezerva-ti din timp biletele pentru vacanta de iarna pe www.bilete-la-avion.ro !

Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta

*pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate

Orarul de iarna 2014 este disponibil
Blue Air a dat startul zborurile din orarul de iarna, la preturi imbatabile!
De acum iti poti planifica vacanta pentru perioada 26 octombrie 2014 – 28 martie 2015, si beneficiezi de cele mai bune tarife.
Tarifele la biletele de avion la preturi incepand de la* 27,99 euro!
Destinatii disponibile:
- Bucuresti - Roma - Bucuresti
- Bacau - Roma - Bacau
- Bucuresti - Paris - Bucuresti
- Bucuresti - Bologna - Bucuresti
- Bacau - Bologna - Bacau
- Bucuresti - Malaga - Bucuresti
- Bucuresti - Koln Bonn - Bucuresti
- Bucuresti - Larnaca - Bucuresti
- Bacau - Torino - Bacau
- Bucuresti - Milano - Bucuresti
- Bacau - Milano - Bacau
- Bucuresti - Londra - Bucuresti
- Bacau - Londra - Bacau
- Bucuresti - Dublin - Bucuresti
- Bacau - Dublin - Bacau
- Bucuresti - Stuttgart - Bucuresti
- Sibiu - Stuttgart - Sibiu
- Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti
- Bacau - Bruxelles - Bacau
- Bucuresti - Valencia - Bucuresti
- Bucuresti - Napoli - Bucuresti
- Bucuresti - Catania - Bucuresti
- Bucuresti - Nisa - Bucuresti

*pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate

BlueAir
va taxa bagajul de cala functie de perioada de calatorie, astfel:
- in High Season (14 Decembrie 2013 - 20 Ianuarie 2014; 14 Aprilie 2014 – 27 Aprlie 2014; 6 Iunie 2014 – 21 Septembrie 2014) taxa va fi de 25 euro/ pasager/ segment zbor;
- in Low Season (23 Septembrie 2013 - 13 Decembrie 2013; 21 Ianuarie 2014 – 13 Aprilie 2014; 28 Aprilie 2014 – 5 Iunie 2014; 22 Septembrie 2014 – 25 Octombrie 2014) taxa va fi de 18 Euro/ pasager/ segment zbor.

Bagajul de cala, achitat in aeroport, in cadrul formalitatilor de check-in va fi taxat cu 50 EUR/pasager/segment zbor.

Flota Blue Air
este constituita in prezent din aeronave moderne, Boeing 737, seria 737-300, seria 737-400 si seria 737-500, cu capacitati intre 126 si 170 de locuri.

BOEING 737 – 300
Numar maxim de pasageri: 141
Viteza de croaziera: 795 km/h
Greutatea maxima la decolare: 61 234 kg
Tractiunea motorului: 20 – 22 K lb
Distanta maxima de zbor: 3 900 

BOEING 737 - 400
Numar maxim de pasageri: 170
Viteza de croaziera: 795 km/h
Greutatea maxima la decolare: 68 038 kg
Tractiunea motorului: 23,5 K lb
Distanta maxima de zbor: 4 200 km 

Flota - Blue Air BOEING 737 - 500
Numar maxim de pasageri: 126
Viteza de croaziera: 795 km/h
Greutatea maxima la decolare: 60 550 kg
Tractiunea motorului: 20 000–23 500 lbf (89–105 kN)
Distanta maxima de zbor (full payload): 4 444 km


Blue Air
iti ofera 6 meniuri calde, proaspete si delicioase din care poti alege masa preferata.
Poti selecta atunci cand iti cumperi biletul de avion sau ulterior, iar masa iti va fi servita la bord.
Meniurile pot fi rezervate cu pana la 14 ore inaintea zborului, dar inainte de a face check-in online. Meniurile sunt disponibile pentru cursele cu plecare din/catre Bucuresti si Sibiu, si doar pentru zboruri operate regulat de Blue Air.

MIC DEJUN/ CINA
Mic dejun romanesc
Mic dejun englezesc
Meniu vegetarian
Felul principal
Clatite umplute cu sunca si cascaval (120gr)
Sos alb de branza (50gr)
Ciuperci (40gr)
Rosie la gratar (1pc)
Desert
Salata de fructe (80gr)
Croissant (1buc)
Componente standard platou
Unt portionat (10gr)
Gem portionat (20gr)
Apa plata 120 ml (1pc)
Set tacam
Felul principal
Omleta cu crema de branza si masline (120gr)
Carnacior nemtesc (1buc)
Bacon la gratar (15gr)
Fasole la cuptor (70gr)
Desert
Salata de fructe (80gr)
Briosa (1buc)
Componente standard platou
Unt portionat (10gr)
Gem portionat (20gr)
Apa plata 120 ml (1pc)
Chifla (2pc)
Set tacam
Felul principal
Legume sote cu sos de soia (120gr)
Orez Basmatti cu ghimbir (100gr)
Frunza de menta (1buc)
Salata
Salata Couscous (80gr)
Desert
Salata de fructe (80gr)
Componente standard platou
Margarina portionata (10gr)
Chifla (1buc)
Set tacam (1buc)
Apa plata 120 ml (1buc)
PRANZ
Curcan cu sos de cascaval
Vita cu alune
Vita cu sos de prune
Felul principal
Piept de curcan cu sos de cascaval (120gr)
Cuburi de cartofi la cuptor (50gr)
Legume sote (50gr)
Salata
Varza rosie cu rucolla si fulgi de parmezan (80gr)
Desert
Prajitura cu fructe (1buc)
Componente standard platou
Unt portionat (10gr)
Chifla (1pc)
Set tacam (1pc)
Apa plata 120 ml (1pc)
Felul principal
Vita cu alune si vegetale (120gr)
Orez Basmatti (100gr)
Frunza de menta (1buc)
Salata
Rosii Cherry cu busuioc (80gr)
Desert
Prajitura cu fructe (1buc)
Componente standard platou
Unt portionat (10gr)
Chifla (1pc)
Set tacam (1pc)
Apa plata 120 ml (1pc)
Felul principal
Vita cu sos de prune (120gr)
Cartofi parizieni (100gr)
Broccoli (1buc)
Salata
Salata de rucolla cu rosii cherry si fulgi de parmezan (80gr)
Desert
Prajitura cu fructe (1buc)
Componente standard platou
Unt portionat (10gr)
Chifla (1pc)
Set tacam (1pc)
Apa plata 120 ml (1pc)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu