Bucuresti - Copenhaga


Rezerva din timp biletul la avion si petrece vacanta in Danemarca.
Biletele de avion pentru aceasta ruta sunt disponibile la preturi incepand de la* 29,99 €, iar zborurile vor fi operate in fiecare zi de luni, miercuri si vineri.

Stiati ca... Cel mai mare oras din Scandinavia, Copenhaga, ocupa un loc placut si strategic pe coasta de est a Marii Baltice.
In anul 1167, Copenhaga era un mic sat numit "Havn". De atunci, a crescut treptat pentru a ajunge primul oras din Danemarca, in parte din cauza portului Roskilde.
In anul 1417 Copenhaga a devenit capitala Danemarcei. In prezent este, de departe, cel mai mare oras si cel mai important din Danemarca, cu numeroase muzee si viata de noapte vibranta.
Orasul Copenhaga poarta farmecul lumii vechi alaturi de unele dintre cele mai frumoase exemple din lume de arhitectura avangardista.
Este un oras vibrant, modern, cu o istorie lunga si fascinanta, fiind capitala Danemarcei de aproape 600 de ani si avand cea mai veche monarhie din lume.
Una dintre primele impresii pe care vizitatorii si le fac atunci cand viziteaza Copenhaga este legata de curatenia si ordinea care predomina aici, pe strazile inguste medievale, in centrul orasului si de-a lungul canalelor pitoresti din Christianshavn.
Cele mai multe dintre atractiile pentru turisti sunt situate in centrul orasului, fiind usor de explorat pe jos (sau cu bicicleta, preferata de localnici).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu