BUCURESTI si BACAU - CATANIA



Rezerva din timp biletul la avion pe ruta Bucuresti si Bacau - Catania si retur!
Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la* 34,95 euro.
Cursele din Bucuresti vor fi operate de Blue Air in fiecare zi de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica,
si Din Bacau in fiecare zi de Joi si Duminica.

Orasul vechi este dominat de incarcata arhitectura baroca, dar care aduce un aer istoric.
De altfel, turistii care trec pe aici semneaza obligatoriu condica de prezenta in piata centrala a orasului vechi – Piazza del Duomo.
Daca veniti pentru prima oara dinspre mare, intrarea este cu adevarat spectaculoasa… treci prin vechile ziduri de aparare ale orasului si patrunzi in vasta Piazza del Duomo, in care troneaza o fantana cu un elefant care poarta in spate ditamai obeliscul egiptean.
Se pare ca e chiar un obelisc autentic, adus aici tocmai de la Aswan – iata cum Catania se afla pe aceeasi lista cu Parisul, Roma sau Washingtonul.
Iar elefantul ne aduce aminte, daca am uitat, ca Etna este la doi pasi si continua sa joace rolul unei sabii a lui Damocles – este facut din lava!
Ce trebuie mancat in Catania este peste, vorba’ceea – marea e la doi pasi.
Iar pestele-spada este o incantare, e drept, un pic mai scump decat alte vietuitoare marine, dar uneori merita sa dai mai multi bani pentru ceva foarte bun.
Si ca vorbeam de peste, nu trebuie sa ratati piata de peste, care are loc dimineata, prin orasul vechi, ascunzandu-se printre vechile ziduri de aparare ale Cataniei – e un spectacol in sine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu