Blue Air lanseaza 10 rute noi

             Se apropie 1 iunie, este Ziua Copilului, dar pentru aviatia romaneasca, 1 Iunie (ma rog, mai precis zilele imediat urmatoare) va fi ziua Blue Air-ului.  Pentru ca Blue lanseaza la pachet nu mai putin de 10 rute simultan cu plecare din nu mai putin de 5 orase romanesti. Dar hai sa trec in revista ce curse vor incepe sa opereze peste cateva zile.  
1 iunie 2016: Bucuresti – Castellon (2 zboruri pe saptamana). Castellon este cunoscut prin faptul ca este cel mai romanesc oras din Spania. 
2 iunie 2016: Bucuresti – Lisabona (3 zboruri pe saptamana). Daca nu l-ati vazut pana acum, merita sa-l luati in considerare. Daca l-ati vazut, Portugalia este foarte frumoasa si in afara capitalei – puteti descoperi boemul Porto si tara vinului adiacenta, orasul istoric Obidos si multe multe alte locuri care merita vazute. 
3 iunie 2016: Bucuresti – Cluj Napoca (4 zboruri pe saptamana, asa la inceput). Cursele low-cost de Iasi au fost un mare succes. 
4 iunie 2016: Bucuresti – Lyon (2 zboruri pe saptamana). Pe 19 iunie, nationala Romaniei va juca la Lyon al treilea meci din cadrul campionatului european de fotbal contra Albaniei. 
4 iunie 2016: Bucuresti – Stockholm (2 zboruri pe saptamana). Primul zbor Blue Air spre nordul scandinav in ceea ce multi numesc ca fiind cel mai frumos oras al peninsulei. 
2 iunie 2016: Bacau – Stuttgart (2 zboruri pe saptamana). Nu sunt prea multe zboruri intre Moldova si Germania, asa ca noua cursa spre Stuttgart este binevenita. 
3 iunie 2016: Cluj Napoca – Liverpool (2 zboruri pe saptamana). Marea Britanie nu inseamna numai Londra. Iar Liverpool inseamna mai mult decat Beatles si echipa de fotbal FC Liverpool. 
4 iunie 2016: Cluj Napoca – Dublin (2 zboruri pe saptamana). Dublin are atmosferal lui, desi vremea este in general proasta, irlandezii sunt niste tipi haiosi si chiar daca sansele de ploaie sunt mai mari decat oriunde in Europa. 
4 iunie 2016: Constanta – Atena (2 zboruri pe saptamana). Aeroportul Constanta nu a reusit sa tina pasul cu mult mai activele Iasi, Cluj sau Timisoara, asa ca orice cursa noua este salutara pentru locuitorii Dobrogei. 
3 iunie 2016: Iasi – Koln / Bonn (2 zboruri pe saptamana). Cum spuneam, nu sunt prea multe zboruri Moldova – Germania, asa ca banuiesc ca pica bine pentru multi moldoveni. In plus, Koln este un oras cunoscut pentru imensa sa catedrala, dar si Carnavalul din primavara a carui spirit festiv dureaza cam tot anul. 
            Acestea sunt zborurile care incep chiar acum. Va mai veni un val de rute noi in octombrie, dar o sa va anuntam la momentul oportun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu