Bine v-am gasit la bordul blogului
www.bilete-la-avion.ro



Check-in online  disponibil cu 30 de zile inainte de zbor

Blue Air vine in ajutorul pasagerilor sai marind perioada de efectuare a check-in-ului online. Astfel, incepand cu 9 ianuarie 2015, serviciul de check-in online se poate efectua  cu 30 zile inainte de zbor, pentru ca dumneavoastra sa aveti mai mult timp la dispozitie pentru planurile de calatorie.

Limita de efectuare a check-in-ului online ramane aceeasi cu pana la 4 ore inainte de plecare. Paginile cu check-in online trebuiesc tiparite, astfel cu cartea de imbarcare va veti prezenta la aeroport pentru imbarcare.

In cazul in care nu se va efectua check-inul online in acest interval, se va primi cartea de imbarcare la aeroport contra unei taxe de 10 euro/pasager.

Serviciul de check-in online este disponibil pentru zborurile cu plecare din Bacau, Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Catania, Koln, Larnaca, Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Nisa, Paris, Roma, Sibiu, Torino Caselle, Torino Cuneo si Valencia. Pentru celelalte zboruri, check-inul se efectueaza gratuit in aeroport, inainte de plecare.



Blue Air a lansat orarul de vara 2015!

Nu ti-ai planificat inca vacantele de anul viitor? Nu mai astepta, pentru ca Blue Air a lansat orarul de vara 2015!
Fii primul care beneficiaza de cele mai bune oferte si planifica-ti calatoriile pana in Octombrie 2015.
Poti cumpara bilete de avion la preturi incepand de la* 27,99 euro catre destinatii din Belgia, Cipru, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie sau Spania!
Pentru mai multe informatii despre rezervari, disponibilitatea zborurilor si tarife poti accesa www.bilete-la-avion.ro
*pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate


 Blue Air revine cu noi reduceri!


Numai intre 5-7 septembrie, ai 14,99% reducere pentru toate zborurile din/catre Koln, Liverpool si Torino!
In acest week-end iti poti planifica vacantele din perioada 5 septembrie 2014 – 28 martie 2015 pentru destinatiile:
- Bucuresti - Koln Bonn - Bucuresti
- Bucuresti - Liverpool - Bucuresti
- Bucuresti - Torino (Cuneo) - Bucuresti
Rezerva-ti acum biletele pe www.bilete-la-avion.ro !

reduceri de week-end blue air

ORARUL DE IARNA 2014-2015 ESTE DISPONIBIL

Compania Blue Air pune la dispozitie zborurile din orarul de iarna, la preturi exceptionale!
Planurile tale pentru vacanta din perioada 26 octombrie 2014 – 28 martie 2015 pot incepe! Cumpara acum bilete de avion Blue Air la preturi incepand de la* 27,99 euro!
Profita si rezerva bilete pentru toate destinatiile operate de Blue Air !
Destinatii:
- Bucuresti - Roma - Bucuresti
- Bacau - Roma - Bacau
- Bucuresti - Paris - Bucuresti
- Bucuresti - Bologna - Bucuresti
- Bacau - Bologna - Bacau
- Bucuresti - Malaga - Bucuresti
- Bucuresti - Koln Bonn - Bucuresti
- Bucuresti - Larnaca - Bucuresti
- Bacau - Torino - Bacau
- Bucuresti - Milano - Bucuresti
- Bacau - Milano - Bacau
- Bucuresti - Londra - Bucuresti
- Bacau - Londra - Bacau
- Bucuresti - Dublin - Bucuresti
- Bacau - Dublin - Bacau
- Bucuresti - Stuttgart - Bucuresti
- Sibiu - Stuttgart - Sibiu
- Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti
- Bacau - Bruxelles - Bacau
- Bucuresti - Valencia - Bucuresti
- Bucuresti - Napoli - Bucuresti
- Bucuresti - Catania - Bucuresti
- Bucuresti - Nisa - Bucuresti

*pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate


Check-in online gratuit pentru MADRID

          Incepand cu data de 12 august 2014, este disponibil sistemul gratuit de check-in online si pentru zborurile cu plecare din Madrid.
          Formalitatea de imbarcare se va putea efectua cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si cu pana la 4 ore inainte de decolare. Pentru a finaliza procesul de check-in online trebuie sa tipariti cartea de imbarcare, cu care va veti prezenta la aeroport pentru imbarcare.
          Aceasta masura a fost a fost luata pentru a reduce timpul de asteptare in aeroport, iar pentru persoanele care calatoresc doar cu bagaj de mana se pot prezenta direct la poarta de imbarcare, cu cartea de imbarcare, cu 60 minute inainte de decolare. Pasagerii cu bagaj de cala se vor prezenta cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.
         Pentru a mentine calitatea si confortul zborului, din 26 august 2014 introducem taxa de check-in la aeroport, valabila pentru plecarile din Madrid. Calatorii care fac check-in in aeroport vor plati 5 euro in momentul rezervarii (la rezervari online, prin parteneri sau Call Center), iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro.
          Pasagerii care si-au cumparat bilete pe ruta Madrid - Bucuresti inainte de 12 august 2014 nu vor plati taxa de check-in in aeroport!


Destinatii de vara
         A venit vara, iar pentru acest sezon al vacantelor, Blue Air este, din nou, partenerul dumneavoastra de incredere pentru calatoria cu avionul catre destinatii faimoase, precum: Antalya, Bodrum, Corfu,  Zakynthos sau Tel Aviv.
          Echipa Blue Air este interesata de planurile dumneavoastra de vacanta si se bucura ca poate face parte din ele. Tinem la parerea pasagerilor si de aceea am introdus doua noi destinatii regulate: Koln si Liverpool. Din 16 iunie deja operam pe ruta Bucuresti – Koln, iar ruta Bucuresti – Liverpool o vom inaugural in decembrie. Cu aceste doua destinatii, Blue Air se mandreste ca a ajuns la 27 de rute de zbor, un numar care ne obliga sa aspiram la mai multe. La aproape 10 ani de la primul zbor, (aniversare pe care o vom sarbatori anulacesta in luna decembrie), Blue Air creste si se dezvolta permanent, iar asta inseamna noi rute, noi achizitii pentru flota sau noi servicii care sa va ofere o experienta de zbor cat mai placuta la bordul aeronavelor companiei.

          Vorbind de servicii noi, Blue Air va ofera posibilitatea achizitionarii noilor meniuri calde Blue Bistro, impreun cu biletul de calatorie. Sase meniuri au fost special create, astfel incat sa va bucurati de o gustare delicioasa in timpul zborului. Blue Air intotdeauna anticipeaza nevoile clientilor sai – din acest motiv, desi suntem in mijlocul verii, noi déjà am pregatit oralul zborurilor de iarna. Totul este realizat in concordanta cu filosofia brandului nostru de smart flying, care ofera pasagerilor nostri sansa de a profita de oferte speciale prin rezervarea calatoriei din timp.

          Prin urmare, va asteptam sa faceti rezevari pentru calatoriile din iarna lui 2014 si primavera lui 2015, la preturi accesibile!

          Va dorim un zbor cat mai placut si speram sa reveniti curand la bordul aeronavelor companiei Blue Air!
Niciodata nu a fost mai simplu! www.bilete-la-avion.ro
Blue Air siguranta si confort !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu